Virolaisen muotoilun myymälät

Virolaisten muotoilijoiden kehittämät esineet ovat parhaita matkamuistoja tai muistoesineitä. Keskustasta löytyy monta myymälää, joissa on tarjolla nuoremman sukupolven muotoilijoiden tekstiilejä, koruja, asusteita, vaatteita yms.
 

Telliskivin Luovuuskeskus (Telliskivi loomelinnak)
Telliskivin luovuuskeskus on Viron suurin luovan yritystoiminnan keskus ja sen kauppakatu on paras paikka luomutuotteiden, virolaisen muotoilun, vintage-vaatteiden, sisustustavaroiden hankkimiseen.
Joka lauantai on keskuksessa kirpputori.
Kävelyohjeet täältä
 
Nu Nordik,
Täältä voi hankkia uniikkeja käsin valmistettuja vaatteita ja asusteita ja jännittäviä sisustustavaroita useilta virolaisilta muotoilijoilta.
Kävelyohjeet täältä
Eesti Disaini Maja, virolaisen muotoilun talo
Showroomissa järjestetään paikallisten muotoilijoiden teosten näyttelyitä ja myyntiä. Talossa sijaitsevat myös taiteilijoiden ateljeet, kahvila ja Viron muotoilijoiden liiton toimitilat.
Kävelyohjeet täältä
 
 
Katariina Gild
Käsityömestareiden työpajat keskiaikaisessa korttelissa. Vieraille avatuissa ateljeetiloissa voi seurata sivusta, miten valmistetaan nahka-, tekstiili- tai lasiesineitä sekä koruja, hattuja ja keramiikkaa.
Kävelyohjeet täältä
Tali
Virolaisten muotoilijoiden alkuperäisiä teoksia tarjoava TALI on kätkenyt myymälän tiloihin yksilöllisiä koruja, nahkaesineitä, käyttötaidetta, käsityönä valmistettuja leluja ja luonnonkosmetiikkaa.
Kävelyohjeet täältä