Hotelli L`Ermitage

Un ermite merkitsee ranskaksi erakkoa ja un ermitage erakon kotia – hiljaisuutta, rauhaa ja harmoniaa tarjoaa paikkaa suojaamassa muun maailman menolta.
Hotelli L’Ermitage haluaa tarjota Tallinnan ydinkeskustassa samanlaisen rauhan tyyssijan omille vierailleen. Hotelli on aivan Tallinnan sydämessä, vanhaan kaupunkiin on vain viiden minuutin kävelymatka, kaupungin nykyaikaisen liiketoimintakeskuksen pilvenpiirtäjät näkyvät hotellin ikkunoista.
Hotelli L`Ermitagen pohjoismainen tasapainoisuus näkyy jo taloa lähestyessä. Saapujan toivottavat tervetulleiksi lämmin ja valoisa ilmapiiri sekä huoneet, ravintolat, konferenssitila ja sauna, joiden pohjoismaisen tyylikkäässä sisustuksessa on jokainen yksityiskohta tarkoin mietitty, käyttömukavuus ja rauhallisuus ovat aina etusijalla.

Hotellissa on yhteensä 122 hotellihuonetta. Rauhaa henkivien huoneiden sisustuksessa on lähdetty pohjoismaisista tyylisuuntauksista, joihin on sekoitettu ajankohtaisia sisustustrendejä. Ikkunoista avautuu kaunis näköala Hirvepark-puistoa ja Toompean kukkulaa tai Tallinnan vanhimpiin kuuluvaa asuinaluetta, Kassisabaa kohti. Huoneiden sisustuksessa on huomioitu myös vieraiden erikoistarpeet, omat huoneet on varattu perheille, allergikoille on erillinen kerros ja erikseen on ajateltu myös Tallinnaan romanttisten hetkien toivossa, ei vain liiketapaamisten tai lomanvieton takia saapuneita vieraita.
Hotellissa toimivat ravintolat L'Ermitage ja Katze, vieraiden käytössä ovat nykyaikaisesti sisustettu konferenssitila ja yksityinen sauna porealtaalla.
Hotelli on savuton.

  • Sisään kirjautuminen kello 15:00
  • Uloskirjautuminen viimeistään kello 12:00
  • Aamiainen maanantai-perjantai klo 7.00-10.00, lauantai-sunnuntai klo 7.30-11.00
  • Aikainen sisään- tai myöhäinen uloskirjautuminen lisämaksusta 8 EUR/ tunti.

Hotelli L'Ermitage palvelut: